Lambang Keanggunan Wanita

Pertama sekali tiny ucapkan terima kasih dan Selamat datang ke pengunjung Blog tineyeshop. Blog ini menjual pelbagai jenis MUTIARA yang yang telah menjadi barangan siap seperti gelang atau rantai dan juga keronsang untuk tatapan semua. tiny amat mengalu-alukan kunjungan anda semua ke tinyeshop.

Diharap semua akan enjoy

Sebarang soalan atau pertanyaan boleh menghubungi saya terus ke email tinylaiman@gmail.com dan sms ke no telefon 0198340534 / 0198036439

Ahad, 1 Mac 2009

KEBAYA INDON IN THE HOUSE

KEBAYA INDON IN THE HOUSE...terkini dengan sulaman yang menarik, kain yang lembut dan sejuk, disertai dengan kain batik dari indonesia. Kebaya indon ini belum dipotong..Baju 2 meter dan kain 2 meter. Untuk yang bersaiz XL juga ada disini...Baju 2 meter setengah dan kain batik indon 2 meter.Stok adalah terhad....

KEBAYA INDONESIA





KEBAYA INDON KALER COKLET BUNGA KRIM COKLET
RM130.00


KEBAYA INDONESIA






KEBAYA INDONESIA KALER PINK
RM 130.00

KEBAYA INDONESIA




KEBAYA INDONESIA KALER HITAM BUNGA PURPLE MUDA
RM 130.00



KEBAYA BATIK INDONESIA




KEBAYA INDONESIA KALER HITAM BUNGA MERAH
RM 130.00


KEBAYA BATIK INDONESIA




KEBAYA INDONESIA KALER PEACH
RM 130.00


KEBAYA BATIK INDONESIA





KEBAYA INDONESIA KALER KRIM CAMPUR BUNGA COKLET
RM 130.00

KEBAYA BATIK INDONESIA




KEBAYA INDONESIA PURPLE /UNGGU
RM 130.00


Rabu, 25 Februari 2009

KERONSANG MUTIARA

akan saya updatekan keronsang mutiara yang terkini di sabah dalam beberapa hari lagi..so tunggu.......

Mutiara ni senang je nak tahu kalau dia ori atau tak. Mutiara ori bukan besar...kecik n sedang2..klu besar berkaler2 bukan mutiara tapi plastik yang berbentuk bulat seperti mutiara dan diwarnakan sama ada merah, pink atau hitam or anythings lah kaler2.
lagi satu mutiara ori ni dia kalau dibakar tak hangus..
mutiara yang susah nak dapat ialah mutiara hitam sebab menurut kawan yang memang xpert dgn mutiara ni bagitau mutiara hitam hanya ada 4 tahun sekali..biasanya putih or krim mcm tu la..tunggu ye....