Lambang Keanggunan Wanita

Pertama sekali tiny ucapkan terima kasih dan Selamat datang ke pengunjung Blog tineyeshop. Blog ini menjual pelbagai jenis MUTIARA yang yang telah menjadi barangan siap seperti gelang atau rantai dan juga keronsang untuk tatapan semua. tiny amat mengalu-alukan kunjungan anda semua ke tinyeshop.

Diharap semua akan enjoy

Sebarang soalan atau pertanyaan boleh menghubungi saya terus ke email tinylaiman@gmail.com dan sms ke no telefon 0198340534 / 0198036439

Rabu, 25 Februari 2009

KERONSANG MUTIARA

akan saya updatekan keronsang mutiara yang terkini di sabah dalam beberapa hari lagi..so tunggu.......

Mutiara ni senang je nak tahu kalau dia ori atau tak. Mutiara ori bukan besar...kecik n sedang2..klu besar berkaler2 bukan mutiara tapi plastik yang berbentuk bulat seperti mutiara dan diwarnakan sama ada merah, pink atau hitam or anythings lah kaler2.
lagi satu mutiara ori ni dia kalau dibakar tak hangus..
mutiara yang susah nak dapat ialah mutiara hitam sebab menurut kawan yang memang xpert dgn mutiara ni bagitau mutiara hitam hanya ada 4 tahun sekali..biasanya putih or krim mcm tu la..tunggu ye....